Снимка БулфотоСиноптиците предупреждават, че на 13 и 14 октомври ще

...
Снимка БулфотоСиноптиците предупреждават, че на 13 и 14 октомври ще
Коментари Харесай

Страховита магнитна буря удря земята на 13 и 14 октомври! Очакват се сериозни проблеми с

Снимка Булфото

Синоптиците предизвестяват, че на 13 и 14 октомври ще е пикът на най-силната магнитна стихия, която към този момент е застигнала Земята. Под нейното въздействие могат да попаднат сензитивните към времето хора и електрониката, написа Блиц.

Освен това, тя може да провокира проблеми с връзките, да утежни радиосигналите и даже да изведе от строя спътници. Виновен за това ще е слънчевият вятър, новата „ порция “ на който ще доближи планетата през идните дни, оповестява Центърът за времето ФОБОС.

Синоптиците разясняват, че въздействието на магнитните стихии върху индивида съвсем постоянно се характеризира с утежняване на здравето, болки в главата, мигрени, учестено сърцетуптене, безсъница, рухване на кръвното, написа уеб сайтът НТВ.

Магнитните стихии на Земята започнаха още при започване на предишния месец, когато планетата бе застигната от изхвърлената от Слънцето плазма. Впрочем, учените не са съгласни с прогнозите. Те настояват, че не са закрепени никакви галактически събития, които биха могли да предизвикат фактически мощна магнитна стихия в посочените дни.
 

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР