снимка БулфотоЩом е неприемливо, ще си нося дънките вкъщи. Това

...
снимка БулфотоЩом е неприемливо, ще си нося дънките вкъщи. Това
Коментари Харесай

Филип Станев: Щом е неприемливо, ще си нося дънките вкъщи

снимка Булфото

Щом е недопустимо, ще си нося дънките у дома. Това коментира зам.-председателят на парламентарната група на " ИТН " Филип Станев.

 

За неспазване на дрескода в Народното събрание кореспонденти и оператори рискуват да им бъде отхвърлен достъп до постройката. За депутата от " ИТН " Филип Станев явно сходни правила не важат. 

Нетипичното за народен представител облекло бързо притегли вниманието, съобщи bgonair.bg. 

" Има символика в тези дънки - преговорният развой продължава, той не се е скъсал, не е затворен дефинитивно, там дънките са здрави ", обясни Станев.

Облеклото му не остана неусетно и от ръководителя на Народното събрание. 

" На господин Филип Станев му смъмрям за тези дънки, апелирам без дънки в залата ", съобщи ръководител на Народно събрание Ива Митева.

Екстравагантният избор не беше пропуснат и от стилните специалисти.

" Скъсаните дънки бяха съвременни преди доста години, в този момент към този момент не е съвременно този тип облекло. Харесвам ги, те са приятни, само че там не им е мястото да бъдат показвани като политически знак към другите партии ", съобщи Милена Хлебарова.

Различната визия специалистите изясняват като тип митинг и опит за привличане на вниманието. 

" Това не ме изненадва, защото това е човек актьор, който е свободен в мислите си и слагането на костюм малко го рамкира. Не, че не наресва институцията Народно събрание, а просто демонстрира персоналното си мнение към този жанр институционално държание. Хората към Слави обичат да пускат бомби към обществото ", добави Хлебарова.

А самият Филип Станев даде обещание да не позволява нови фешън и институционални гафове. 

" Тези дънки ще ги нося към този момент единствено в частен проект и то тук-там, където никой не може да ме види, т.е. у дома ", даде обещание депутатът. В

А коридорите на Народното събрание помнят още редица неточности в облеклото на депутатите през миналите години.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР