Снимка БулфотоСериозен екшън се е разиграл в Приморско, става ясно

...
Снимка БулфотоСериозен екшън се е разиграл в Приморско, става ясно
Коментари Харесай

Екшън в Приморско! Мутри атакуваха млад мъж, изнудват го за 4 000 лева

Снимка Булфото

Сериозен екшън се е разиграл в Приморско, излиза наяве от днешната хроника на ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас.

22-годишен мъж от морския курорт е бил изнудван от група здрави мъже да им даде 4 хил.лева или движимости на тази стойност. Младият мъж не се подал на рекета, алармирал в РУП Приморско и за по-малко от 24 часа извършителите освен са хванати, само че и наказани, написа Флагман.бг.

22-годишният Боян Стоянов и 25-годишният Стоян Иванов са наказани по чл.143,ал.1 от Наказателния кодекс – за изнудване. Полиция и прокуратура са събрали задоволително доказателства, които са били неоспорими в съда и за двамата мъже е нямало какво друго да създадат с изключение на да сключат съглашение с държавното обвиняване.

„ Благодаря на Районната прокуратура в Царево. В резултат на отличното ни взаимоотношение в границите на 13 часа има присъда ”, каза тази заран пред Флагман.бг шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас старши комисар Калоян Калоянов.

В основата на абсурда в Приморско е предходни взаимоотношения на 22-годишния мъж с групата от Тополовград. Преди година той бил нает да извърши строителни действия по обект в село Воден, община Ямбол. Договорили се за избрана сума, приморчанинът получил 12 хил.лева, само че действително претендирал за 20 хил.лева. Двамата бабаити от Тополовград пък упорствали той да им върне 4 хил.лева. Напрежението утихнало за близо година, до момента в който мутрите не решили да тормозят още веднъж 22-годишния мъж от Приморско. Те нахлули в дома му и му дали доста къс период – или ще им даде 4 хил.лева или ще го пребият.

Мъжът не изтърпял, след третото посещаване на групата и алармирал на 112, след което е провела блестяща акция по бързото залавяне и наказание на лицата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР