Снимка БулфотоСергей Станишев разкри колко гласа очаква да спечели левицата

...
Снимка БулфотоСергей Станишев разкри колко гласа очаква да спечели левицата
Коментари Харесай

Станишев: Острият тон на левицата към президента е тревожен

Снимка Булфото

Сергей Станишев разкри какъв брой гласа чака да завоюва левицата на идните парламентарни избори. Той призна също какво не му харесва в Българска социалистическа партия.

Проектът на Българска социалистическа партия „ Визия за България ” не е управническа стратегия и не предлага съответни решения, съобщи в предаването „ Годината ” на Дарик евродепутатът и ръководител на ПЕС Сергей Станишев. Според него на идните парламентарни избори левицата би трябвало да завоюва най-малко един милион гласа, само че остава отворен въпросът дали Българска социалистическа партия е създала добра опция за ръководство, написа

Острият звук на левицата към президента е обезпокоителен, разяснява още Станишев. Според него спор сред Българска социалистическа партия и Румен Радев ще отслаби позициите им на идните парламентарни и президентски избори. 

Сергей Станишев сподели още, че е пропуснато време, с цел да бъдат решени проблемите с Република Северна Македония. Според него обстановката сега е резултат и от бездействието на България. В трите години след подписването на контракта за добросъседство страната ни е е подхванала задоволително дейности да търси решение на проблемите, както и да изясни на европейските ни сътрудници за съществуващите проблеми, разяснява евродепутатът.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР