снимка БулфотоСедмица безплатно на море в Приморско в хотел с

...
снимка БулфотоСедмица безплатно на море в Приморско в хотел с
Коментари Харесай

Кметска оферта: Който се ваксинира сега, отива безплатно за седмица в Приморско

снимка Булфото

Седмица гратис на море в Приморско в хотел с четири звезди за всеки, който се имунизира в този момент. Това е предлагането на кмета на Забърдо Валентин Черпоков, пише Burgas24.bg.

От оповестяването на концепцията до момента към този момент има записани 15 искащи за море. Те ще бъдат имунизирани авансово и тогава ще получат ваучерите. С предприемача, който ще даде хотела, към този момент е уречен прехвърлянето на хората. Осигурено им е безусловно всичко гратис.

Черпоков изясни, че ситуацията в селото е трагично. За една седмица са умряли 6 индивида, има доста заболели сега, а имунизираните са едвам 5%. Той е дал образец още предходната година, като се е ваксинирал, както и всички негови близки. Сега се надява тази негова концепция да стимулира хората да го създадат също.

Иначе селото е известно с това, че се посещава доста от туристи, изключително в почивните дни.

Николай Черпоков е прочут с бонусите, които дава на хората, когато желае да ги стимулира за нещо потребно. Така да вземем за пример, през 1999 години той пръв въведе безплатните закуски за децата в учебно заведение и анулира таксата.

През 2006 години предложи да се дават по 1000 лв. на семейство за новородено и по 2000 лв. под формата на дърва за всички,  които подписват цивилен брак и остават в селото.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР