Снимка: БулфотоСъпредседателят на Изправи се! Мутри вън! Мая Манолова смята,

...
Снимка: БулфотоСъпредседателят на Изправи се! Мутри вън! Мая Манолова смята,
Коментари Харесай

Мая Манолова: В новия парламент ще имаме поне два пъти повече депутати

Снимка: Булфото

Съпредседателят на " Изправи се! Мутри вън! " Мая Манолова счита, че колицията ще се показа доста по-добре на парламентарните избори на 11 юли.

" Ще имаме най-малко два пъти повече депутати в идващото Народно заседание ", закани се тя в изявление за БНР и предаването „ Политически неточно “. Тя удостовери, че се водят диалози „ за формата, наименованието и всичко, обвързвано с обединението.

„ Кутията на Пандора се отвори вследствие на работата на комисията по проверката.  Ние показахме, че сме едно високоефективно формирование. Ние сме пъстри и шарени, въпреки това сме единствената групировка, която, каквото даде обещание на своите гласоподаватели, го направи “, уточни Мая Манолова.

Манолова разяснява сигнал от доцент Александър Оскар, шеф на Очната клиника в Александровска болница и представител на страната в борда на шефовете на болничното заведение.

„ Последните 14 съвещания действително не са се провели, а той е „ натискан “ да подпише протоколи за тях “, изясни тя.

„ Това е неуместно. Става дума за една от най-големите държавни лечебни заведения, която изразходва годишно към 45-50 милиона лв. “, съобщи Мая Манолова. По думите й „ самото изказване, че може еднолично да се вземат решения за консумиране на милиони левове в действителност е удивително “ и би трябвало да се носи отговорност, в това число от тези, които ръководят болничното заведение.

При Манолова са отишли и други шефове на клиники, които по думите й били възмутени по какъв начин се харчат милиони левове с еднолични решения.

По проблема, изнесен от доцент Оскар, е сезиран здравният министър. Мая Манолова чака да се самосезира и Инспекторатът в Министерството на здравеопазването.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР