Снимка БулфотоСъобщиха важна новина за минаващите през голям наш митнически

...
Снимка БулфотоСъобщиха важна новина за минаващите през голям наш митнически
Коментари Харесай

PCR тестове за 20 евро ще правят на ГКПП Капитан Андреево - Капъкуле

Снимка Булфото

Съобщиха значима вест за минаващите през огромен наш митнически пункт.  От 1 юни влизащите в Турция жители ще може да си вършат на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево - Капъкуле на българо-турската граница PCR тест за COVID-19 против 110 турски лири /около 20 евро/. Представянето на отрицателен тест, изработен до 72 часа авансово, е наложително за идващите от чужбина в Турция.

Новината заяви за Българска телеграфна агенция ръководителят на търговско-промишлената палата в пограничния град Одрин Реджеп Зъпкънкурт.

По думите му пробата, който ще се прави в лабораторни условия от турските здравни управляващи на Капъкуле, ще е на цена от 110 турски лири и резултатът ще бъде подготвен за 30 минути. Според Зъпкънкурт това ще притегли туристите от България още веднъж да идват на пазар в Одрин и ще оживи търговията и стопанската система на града.

Поради въвеждането на условието за отрицателен тест за идващите от България туристи пътуванията стопираха и търговията в Одрин замря, написа Novini.bg. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР