Снимка: БулфотоSan Diego Open ще се проведе от 27 септември

...
Снимка: БулфотоSan Diego Open ще се проведе от 27 септември
Коментари Харесай

Григор Димитров стартира срещу силен съперник в Сан Диего

Снимка: Булфото

San Diego Open ще се организира от 27 септември до 3 октомври.

Григор Димитров ще се изправи против Мартон Фучович в първи кръг на започващия в понеделник ATP 250 шампионат в Сан Диего. Това отреди жребият за главната скица, който бе изтеглен късно нощес.

Унгарецът е много неуместен противник за първата ни ракета, като и двата досегашни мача посред им приключиха с триумф за сегашния номер 41 в ранглистата. Фучович отстрани Димитров във втори кръг на миналогодишния Мастърс в Синсинати ((7-5, 4-6, 6-2), а седмица по-късно го победи на същата фаза на US Open (6-7, 7-6, 3-6, 6-4, 6-1).

При възможен триумф българина ще го чака доста тежко тестване в лицето на третия в схемата Феликс Оже-Алиасим, предава Тенис кафе. 

Първата ни ракета ще се включи и в конкуренцията на двойки, където ще играе паралелно до Жан-Жулиен Роже. Техни съперници на старта ще бъдат Брендън Накашима и Сем Вербеек.

В същото време лидерът на схемата Андрей Рубльов ще се изправи против Фабио Фонини или Брендън Накашима във втори кръг, а вторият в схемата Каспър Рууд чака спечелилия от дуела сред Анди Мъри и Кей Нишикори. От своя страна четвъртият подложен Денис Шаповалов ще стартира присъединяване си против Тейлър Фриц или квалификант.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР