Снимка: БулфотоРусия е генериращ пазар за България и е сред

...
Снимка: БулфотоРусия е генериращ пазар за България и е сред
Коментари Харесай

Министър Ангелкова разкри много важна информация за руснаците в България

Снимка: Булфото

Русия е генериращ па зар за България и е измежду петте страни, които изпращат най-вече туристи у нас. През 2017 година близо 558 хиляди руснаци са предпочели страната ни за отмора и пътешествия, а над 400 хиляди жители на Руската федерация имат втори дом в България, съобщи Николина Ангелкова.

Българският министър на туризма бе удостоена с премия за професионално партньорство на интернационалното ревю " Интурмаркет " в Москва, оповестиха от пресцентъра на Министерството, написа Блиц.

България е измежду десетте най-предпочитани за отмора от съветските туристи страни и затвърждава измежду тях образа си на фамилна дестинация.

Туроператори от федерацията, които работят на пазара в България, осведомят за покачване все още с 15-20 % на търсенето за лято 2018 година в съпоставяне март предходната година, се споделя в известието. 

" Интурмаркет " е измежду най-големите интернационалните тържища за професионални туроператори. Тази година в нея вземат участие повече от 1400 изложителя от над 130 страни, както и съветските райони и национални туристически представителства.

По неокончателни данни тридневният конгрес от 10 до 12 март ще бъде посетен от над 74 хиляди души. България показва на националния си щанд разнородни благоприятни условия за морски, културноисторически, балнеоложки, спа и здравословен туризъм.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР