Снимка БулфотоРумен Радев направи коментар за изборите в България, които

...
Снимка БулфотоРумен Радев направи коментар за изборите в България, които
Коментари Харесай

Радев: Най-добрата дата за изборите септември беше миналата година, след като през юли властта изчерпа търпението на хората

Снимка Булфото

Румен Радев направи коментар за изборите в България, които ще се проведат на 4 април. Президентът не пропусна също за следващ път да се заяде по тъничък метод с ръководещите.

Нека си пожелаем 4 април да бъде Великден освен за нашите събратя католици и арменци, само че и популярен ден за възкръсващата демократична България . Това съобщи президентът Румен Радев преди светата литургия и церемонията по епископско ръкоположение на Негово Преосвещенство монсеньор Румен Станев в Римокатолическата катедрала „ Св. Йосиф “ в София.

Радев означи, че предстоят постоянни парламентарни избори и в този случай партиите нямат учредения за искания към датата.

" Ако питате мен, най-хубавата дата беше септември предходната година, откакто през юли властта изчерпа търпението на хората ", съобщи Радев, представен от

Според държавния глава  ръководещите отхвърлят да подхващат нужните дейности за излекуване на изборния развой .  " Последните месеци лишиха живота на хиляди българи, тъй като държавното управление не приготви страната за втората вълна на пандемията. През тези месеци  бяха източени милиарди от държавния бюджет . Можехме да предотвратим тези загуби, в случай че бяхме провели изборите в точния момент ", посочи президентът.

Румен Радев регистрира, че в този момент въпросът е не толкоз по кое време, а  по какъв начин ще се проведат тези избори .

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР