снимка БулфотоРодилното към ямболската болница преустановява приема на родилки, тъй

...
снимка БулфотоРодилното към ямболската болница преустановява приема на родилки, тъй
Коментари Харесай

Ямболската болница няма да приема родилки, защото единственият й неонатолог има нужда от почивка

снимка Булфото

Родилното към ямболската болница прекратява приема на родилки, защото единствения й неонатолог има потребност от отмора и излиза в отпуска до 17 юли. Това заяви зам.-изпълнителният шеф на болничното заведение доктор Валентин Вълчев пред Българска телеграфна агенция.

 

В случаите на самонасочили се раждащи дами със непринудено раждане, напреднало раждане и раждане в ход ще се подхващат дейности за образуване на консултация със експерт по акушерство и гинекология и оценка на положението на родилките.

При липса на непосредствена заплаха от затруднения посредством мобилните екипи на Центъра за незабавна и неотложна помощ те ще бъдат превозени до МБАЛ " Д-р Иван Селимински " в Сливен, добави доктор Вълчев.

Липсват задоволително лекари и в детското поделение на болничното заведение. То се обслужва от един доктор от Ямбол и трима приходящи от други градове, уточни доктор Вълчев пред Българска телеграфна агенция.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР