снимка БулфотоРИК Стара Загора не регистрираха Демократична България. Причината -

...
снимка БулфотоРИК Стара Загора не регистрираха Демократична България. Причината -
Коментари Харесай

Иво Мирчев: РИК - Стара Загора не разбират какво е електронен документ и как се използва

снимка Булфото

РИК Стара Загора не записаха Демократична България. Причината - не схващат какво е електронен документ с електронен автограф и по какъв начин се употребява.

Това разяснява Иво Мирчев след като Районната изборна комисия в Стара Загора отхвърли да записва кандидатската листа за народните представители, препоръчана от Коалиция " Демократична България – Обединение " за 27-ми избирателен регион - Старозагорски за изборите за народни представители на 14 ноември. Причината е показване на документи с подложен електронен, вместо собственоръчен автограф, написа настоящо.ком.

В отговор претендентът за народен представител Иво Мирчев от Демократична България написа във фейсбук следния коментар:

РИК Стара Загора не записаха Демократична България. Причината - не схващат какво е електронен документ с електронен автограф и по какъв начин се употребява. Хората си държат на хартията, мастилото и в случай че може - печатче (за по-сигурно). Та в случай че не занесете всичко на хартия - не се признава. Срамно е, че ще ни се наложи да напишем тъжба за това. От нея ще стане ясно, че въпросният РИК живее някъде в средата на 90-те години и в некомпетентността си е спрял регистрацията ни.



 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР