Снимка БулфотоРегионален съд в Източна Германия постанови, че местни жители

...
Снимка БулфотоРегионален съд в Източна Германия постанови, че местни жители
Коментари Харесай

Германски съд свали забраната да се ходи на плаж

Снимка Булфото

Регионален съд в Източна Германия постанови, че локални поданици могат да вървят на плаж на брега на Балтийско море през уикенда, макар наложената карантина поради ковид, съобщи Би Би Си, представен от БНР.

Съдът постанови, че възбраната на районното държавно управление е „ непропорционална “. Германци от други провинции обаче не могат да посещават крайбрежието.

Правителството на Мекленбург-Предна Померания е приело решението, само че приканва жителите да съблюдават отдалеченост от 2 м.

Температурите в региона се чака да доближат 20 градуса по Целзий в неделя и прогнозите са за безоблачен великденски уикенд.

Карантинни ограничения са въведени в цяла Германия, само че варират в другите провинции. Най-строги са те в Бавария и Саарланд.

Броят на инфектираните с ковид германци се усили за четвърти следващ ден, достигайки 113 525, след четири дни на спад. Почти половината от инфектираните са се възстановили.

Смъртните случаи към днешна дата са 2373, надалеч под Италия, Испания, Франция и Англия. 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР