Снимка: БулфотоРавно отдалечен съм от всички партии, но не мисля,

...
Снимка: БулфотоРавно отдалечен съм от всички партии, но не мисля,
Коментари Харесай

Румен Радев отговори на Борисов: Равно отдалечен съм от всички партии

Снимка: Булфото

Равно далечен съм от всички партии, само че не мисля, че би трябвало да се води предизборна акция с пари от държавния бюджет. Това съобщи президентът Румен Радев след церемонията по тържественото полагане на венци пред паметника на Незнайния войник в столицата във връзка 74 години от края на Втората международна война, написа novini.bg.

Радев разяснява думите на премиера Борисов, който в телевизионно изявление съобщи, че чака президентът да е равно далечен от всички партии. „ Както виждате обвиняванията към мен са безусловно несъстоятелни. Цитираният Иво Христов, първо напусна президентството и тогава стартира да води предизборна акция, тъй че дано се поучат и другите “, разяснява Радев.

Във връзка с това, че двама от кабинета му - Елена Йончева и Иво Христов в този момент са част от листата на Българска социалистическа партия за България за европейските избори президентът съобщи. „ Президентството не е феодална институция, всеки е свободен да взема решение. Направете си една информация какъв брой съветници и секретари на предходни президенти още по време на мандатите на тези президенти какви постове след това са заемали. Така че това е нещо обикновено. И госпожа Йончева напусна Президентството в желанието си да се кандидатира за депутат. Моите условия са ясни - напуща се Президентството и всеки е кадърен да се кандидатира за каквото си изиска. Така че тези упреци са безусловно несъстоятелни ", добави той.

Държавният глава сподели още, че опитите свадите да бъдат заглушени с всевъзможни други мероприятия няма да сполучат, тъй като хората към този момент чакат разнищване на тези кавги и действителни дейности и противопоставяне на корупцията.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР