снимка БулфотоРадев отиде в Брюксел и харвардския му министър веднага

...
снимка БулфотоРадев отиде в Брюксел и харвардския му министър веднага
Коментари Харесай

Борисов: Радев отиде в Брюксел и харвардския му министър веднага намери пари

снимка Булфото

Радев отиде в Брюксел и харвардския му министър незабавно откри пари. Нали беше пробит бюджета?! Това разяснява във фейсбук Бойко Борисов.

Ето какво разяснява той:

Румен Радев отиде в Брюксел и министърът му от Харвард най-сетне се почувства свободен да направи действителна оценка на държавните финанси. Били разкрили спомагателен запас от 1,5 милиарда лева, който им давал „ устойчива среда за осъществяване на националните политики “. Откъде го намерихте? В чекмеджета ли? 

Освен свободен запас от 1,5 милиарда лева, Василев разбра, че имаме най-нисък недостиг и външен дълг, обезпечени са социално-икономическите ограничения и парите за пенсионерите. Така оставихме страната след ръководството на ГЕРБ.

По думите на Борисов в страната на чудесата на Румен Радев се източват съзнателно язовири, с цел да може да се вършат внушения. „ Заради изявления се вършат инспекции на Горанов. А парцелите на Рашков кой ще ги ревизира? А Румен Спецов? Представяте ли си единствено по какъв начин мачка компаниите и сътрудниците си, с цел да не обелят и дума за него към този момент няколко седмици “, разяснява водачът на ГЕРБ

Към членовете и симпатизантите на ГЕРБ-Перник Борисов се обърна с думите: „ Стягайте се, тъй като ни чакат борби! Опасни хора има против нас. Проявява се двоен стандарт всеки ден. Непрекъснато разкриваме скандални обстоятелства към кабина на Радев. Представяте ли си, в случай че всичко това се правеше от ГЕРБ!? “.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР