Снимка: БулфотоПрокурорският син от Перник Васил Михайлов остава в ареста.

...
Снимка: БулфотоПрокурорският син от Перник Васил Михайлов остава в ареста.
Коментари Харесай

СЪДЪТ РЕШИ: Прокурорският син от Перник остава в ареста заради побой

Снимка: Булфото

Прокурорският наследник от Перник Васил Михайлов остава в ареста. Това реши Софийски областен съд.

Прокуратурата съобщи, че има задоволително доказателства за това, че обвиненият 18-годишният Васил Михайлов от Перник е направил закононарушенията, за което е измамен под наказателна отговорност.

Според обвиняването, прокурорският наследник самичък е търсил провокация от футболния треньор Румен Андонов. Налични са медицински удостоверения от потърпевшото лице.

Към Васил Михайлов има три обвинявания, подчертаха от Прокуратурата. От там прибавиха, че закононарушението е изцяло съзнателно.

По думите на прокурора има клипове на част от действията на обвинения, за което показания е дал негов другар, а при част от дейностите му са употребявани ножове и боксове.

Според държавното обвиняване, единственият вид Михайлов да не извърши ново закононарушение, е да бъде арестуван под стража.

По думите на отбраната налице са две обвинявания. Адвокатите на подсъдимия обявиха, че по делото няма съдебно-медицинска експертиза, която да потвърди виновността на Васил Михайлов. Те допълниха, че доказателствата са едностранчиви.

Юристите желаеха домакински арест за сина на зам.-окръжния прокурор на Перник Бисер Михайлов и допълниха, че казусът е обвързван със сериозен медиен напън и идните локални избори.

На 23 юни ще бъде идващото дело против Васил Михайлов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР