Снимка: БулфотоПрокуратурата поиска задържане под стража за Петър Кърджилов, но

...
Снимка: БулфотоПрокуратурата поиска задържане под стража за Петър Кърджилов, но
Коментари Харесай

Петър Кърджилов излиза от ареста

Снимка: Булфото

Прокуратурата изиска задържане под стража за Петър Кърджилов, само че съдът реши да не взима мярка за неотклонение. Предстои Кърджилов да бъде върнат в ареста и от там освободен, оповестява " Канал 3 ".

 
Той беше арестуван преди два дни на " Орлов мост " след битка сред него и стара дама при палатковия лагер на протестиращите. Според съда има устен спор и заливане с течност на Тасева от Кърджилов.
 
Има несъгласия и открити като лъжи изказвания в доказателствата на дамата - Лиляна Тасева, което слага под подозрения задачите ѝ свидетелски показания, считат магистратите.
 
Проявата съставлява само административно нарушаване, а не незаконно безчинство с изключителна смелост. Затова няма налице учредения за каквато и да е била мярка за неотклонение.
 
Като част от доказателствените материали са разпити на очевидци и видеотехническа експертиза. Съдът не одобри настояването на юристите за вербален разпит на други очевидци на случката.
 
Защитникът юрист Кашъмов сподели, че такова висящо произвеждане няма, а изказванието е очернящо Кърджилов. Той заподозря за злонамереност във фабрикуването на очевидно погрешни условия, обявени от някой обиден очевидец.
 
Решението на съда предстои на обжалване пред Софийски градски съд в 3-дневен период. Ако има обжалване, ще се гледа вторник, 11 август 10 ч.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР