снимка БулфотоПроф. Асен Балтов се сбогува с колегите си от

...
снимка БулфотоПроф. Асен Балтов се сбогува с колегите си от
Коментари Харесай

Проф. Балтов се сбогува с обръщение към колегите си във фейсбук: За мен беше чест

снимка Булфото

Проф. Асен Балтов се сбогува с сътрудниците си от болница " Пирогов " с пост във Facebook, откакто бе отхвърлен от поста си.

Ето и неговото послание:

Уважаеми сътрудници,

През миналите малко над 4 години с екипа работихме съвсем непрекъснато, с цел да създадем нашата болница по-добра. Денонощие след денонощие, изпитание след изпитание я изграждахме по този начин, че да е по-модерна, по-европейска, по-сигурна за хората, които ни поверяват живота си. Днес " Пирогов " не е " Пирогов " отпреди 4 година и това се вижда с просто око.

Специалистите, които се причислиха към нашето „ семейство ”, и тези, които останаха в него, с цел да го развиват в интерес на обществото, са доста и са същинското сърце на „ Пирогов ”. Когато човек има предпочитание да направи оптимално положително, тогава се раздава. И даже не чака овации и самопризнание. Чувства се мощен единствено с откровеното " Благодаря " на излекуваните пациенти.

Това правехме и ние в последните години. Сега ми следва да следя резултатите.

Спокоен съм, тъй като стартът, който дадохме, води болничното заведение към по-добро.

Горд съм, че постигнахме толкоз доста за толкоз малко време в името на сътрудниците и в името на пациентите. Остава обаче и ненаправено, за което имахме проекти, само че ми лишиха времето.

Благодаря на всеки, който повярва, че с общи старания може да преобразим " Пирогов " и да покажем какъв брой модерна и високотехнологична може да бъде болничното заведение на народа!

Благодаря на сътрудниците, международно приети експерти, които се причислиха към екипа на „ Пирогов ”!

Благодаря изключително доста на всички, които от началото на Коронавирус не помниха за себе си, за фамилиите си в името на битката за човешки животи! Вие сте носители на полезности, което не са привилегия за всеки, и заслужавате голямо почитание и благодарност.

Скъпи другари,

Историята помни достойните хора. Тези, които имат чисти сърца и работят за градивни и благородни дела. Повече отвсякога съм уверен, че същинските герои, които ще се помнят в Коронавирус историята на България, сте вие, за което ви благодаря!

За мен беше чест през тези четири години да управлявам Институцията „ Пирогов “!

Проф. Д-р Асен Балтов

Пироговец, доктор и човек с достолепие



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР