Снимка БулфотоПроф. Антоанета Христова разкри пъклен план на президента. Според

...
Снимка БулфотоПроф. Антоанета Христова разкри пъклен план на президента. Според
Коментари Харесай

Проф. Антоанета Христова: Президентът иска да управлява със свой служебен кабинет до 2022 година

Снимка Булфото

Проф. Антоанета Христова разкри демоничен проект на президента. Според нея държавният глава желае да ръководи в сянка страната.

„ Социологията демонстрира, че идващия парламент ще бъде доста мощно разрушен и мъчно ще се образува държавно управление. Бихме ли могли в случай че сме в обувките на този, който взема решение по кое време да са изборите, да преценим какъв е неговия интерес – по първоначално или по-натам да бъдат изборите? Моята позиция е, че началото се избира когато има хипотезата, че вероятността да не може да се образува държавно управление е доста огромна съгласно него. “

Това разгласи политическия психолог проф. Антоанета Христова  в телевизионно изявление за БТВ във връзка оповестената от президента дата за парламентарни избори през март 2021.

По думите й зад дейностите на президента прозира желанието му да образува кабинет, който да се резервира на власт до 2022-ра. написа Блиц. 

„ Ще има дълъг развой на ръководство на служебно държавно управление в случай че такова не може да бъде формирано след идния избор. Примерно в интервала май-януари. Тоест този интервал президента позволява, че ще бъде даден на служебно държавно управление, което да приготви идващите избори – както президентски, по този начин и парламентарни “, аргументира се Христова.

Доцент Татяна Буруджиева на собствен ред разяснява, че ситуацията с ковид ще промени метода на взимане на решения за кого да се гласоподава. Ще завоюва този, който показа по-добри листи и адекватност към обстановката, по думите й. Възможни са всевъзможни хипотези, акцентира Буруджиева. Тя поучава да се погледнат грешките и организацията на изборите в Румъния, които се организираха. Важен въпрос е по какъв начин в пандемична конюнктура ще се приготвят изборните комисии. Стратегията да се качиш на гърба на Борисов в акцията не е печеливша по думите й. Не бих подценила господин Борисов, сподели още Буруджиева.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР