Снимка: БулфотоПривлякох към комисията няколко специалисти в материята. Привлекли сме

...
Снимка: БулфотоПривлякох към комисията няколко специалисти в материята. Привлекли сме
Коментари Харесай

Рашков за убийството в с. Антон: Задържаните се държаха арогантно дори и пред МВР

Снимка: Булфото

Привлякох към комисията няколко експерти в материята. Привлекли сме двама научни служащи, които ще реализират следващ надзор върху възстановителните работи и строителството, с цел да види Междуведомствената комисия дали се разходват средствата вярно. Това разяснява министърът на вътрешните работи Бойко Рашков в постройката на Министерство на вътрешните работи.

" Точно по кое време ще стартират строителните работи по пътя в Триград не мога да кажа. Общината в Девин би трябвало да обезпечи опцията ", разяснява той.

" Рано е да кажа дали има или няма чадър над арестуваните за убийството в с. Антон. По арогантното им държание, в това число в гр. Пирдоп, в това число в полицейското ръководство, откакто са подавани съответни документи можем да допускаме, че тези лица са имали самочувствие на покровителствани ", сподели Рашков за акцията след убийството в с. Антон.

" Нямам нищо общо, с който и да е от участниците в това закононарушение. Тези въпроси целят само уронване на достолепието ми. Само преди няколко месеца край София във връзка с оповестени клипове в Интернет, ние извършихме акция и задържахме човек, който е направил закононарушение, не е нужно да имам близки в квартала, с цел да го направя. Провеждаме и друга огромна акция, става въпрос за измами, сходни на телефонните измами ", сподели още той.

Във връзка със листата, който министър председателят Кирил Петков даде на основния прокурор Иван Гешев той разяснява, че не е получил листата.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР