Снимка БулфотоПри извършване на проверки за кражби на електроенергия в

...
Снимка БулфотоПри извършване на проверки за кражби на електроенергия в
Коментари Харесай

Установиха рекордна кражба на ток в Плевен

Снимка Булфото

При осъществяване на инспекции за обири на електрическа енергия в Плевен, ЧЕЗ Разпределение откри нелегално прилагане на електрическа енергия в промишлени количества, съобщи вести.бг.

Проверката беше извършена на 25 септември. Eкип на сдружението откри нелегално прекратена електропроводна линия приблизително напрежение и причислен трансформаторен пост, прикрит в едно от халетата на проверявания обект. Проверката е направена взаимно с представители на Министерство на вътрешните работи, които са направили процесуално-следствени дейности на място, оповестяват от пресцентъра на сдружението.

По информация от присъстващи, обектът се употребява за произвеждане и пакетиране на подготвена продукция. За откриване на нарушаването сдружението включи екипи, профилирани в откриване на обири, експлоатационни  групи и мобилна лаборатория.

По предварителни калкулации на ЧЕЗ Разпределение загубите са в размер на 200 000 киловатчаса месечно. Количеството електрическа енергия е задоволително за зареждането на 1000 средностатистически семейства. Това е една от най-мащабните обири от един обект, установявани от сдружението.

ЧЕЗ Разпределение употребява комплекс от високоефективни методи за определяне на обири на електрическа енергия, в резултат на което, при инспекция, се реализира цялостна разкриваемост на противозаконното ползване на ток. Въведените неотдавна специфични стикери върху електромерите, работата с рефлектометри, които дават информация за директни присъединявани подземен, отчитането по региони посредством балансови електромери, лабораторните коли и други са причина за успеваемост на акциите за откриване на кражбите.

С настъпване на есенно-зимния сезон и увеличението на потреблението на електрическа енергия инспекциите ще зачестят.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР