Снимка БулфотоПрез нощта над Западна България ще е предимно ясно,

...
Снимка БулфотоПрез нощта над Западна България ще е предимно ясно,
Коментари Харесай

Посрещаме астрономическата пролет с хлад и облаци

Снимка Булфото

През нощта над Западна България ще е най-вече ясно, а над останалите райони облачността ще е забележителна.

В утринните часове тук-там, основно в източните региони видимостта ще е понижена. Минималните температури ще са най-вече сред 3 и 8 градуса, съобщи " Дунав мост ".

В сряда облачността ще се увеличава и вплътнява и тук-там в югоизточната половина от страната ще има валежи от дъжд. Вятърът ще се ориентира от север-североизток и ще е до сдържан. С него ще нахлува относително леден въздух и температури едва ще се намалят.

Максималните стойности ще са сред 15 и 20 градуса.

Атмосферното налягане ще се покачва и ще е по-високо от междинното за месеца.

В планините ще е най-вече облачно. На доста места ще има слаби превалявания от дъжд, над 1800 м - от слаб сняг. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 м ще е към 8 градуса, на 2000 м - към 1 градус.

По Черноморието облачността ще е забележителна. На обособени места ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са сред 10-13 градуса. Температурата на морската вода е 8-9 градуса. Вълнението на морето ще е към 2 бала.

Астрономическата пролет ще настъпи на 20 март в 23:58 ч.

В четвъртък над Западна и Централна България облачността ще бъде най-вече забележителна. На места там ще има валежи от дъжд. Ще продължи да духа слаб до сдържан север-североизточен вятър. Дневните температури ще са най-вече сред 13 и 18 градуса, утринните - сред 3 и 8 градуса.

В петък превалявания са малко евентуални. Облачността ще се раздра и ще намалее до най-вече слънчево. Ще се намалят минималните температури, а дневните ще стартират да се покачват.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР