снимка: БулфотоПрез нощта над по-голямата част от страната ще се

...
снимка: БулфотоПрез нощта над по-голямата част от страната ще се
Коментари Харесай

Топло, но с облаци и дъжд в началото на новата седмица

снимка: Булфото

През нощта над по-голямата част от страната ще се обясни и вятърът ще стихне. Минималните температури ще са сред 11° и 16°. Утре ще доминира слънчево време. В множеството региони вятърът ще е слаб до сдържан от запад-югозапад, само че по здрач ще се ориентира от северозапад и ще се усили. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали. По прекосяването на студения фронт, по-интензивни превалявания и гръмотевична активност ще има вечерта тук-там в Северна България, а през нощта против вторник и в източните региони. Максималните температури ще са сред 26° и 31°.

Над планините преди обяд ще е най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали и прегърми. Ще духа сдържан запад-югозападен вятър, който вечерта ще се ориентира от северозапад и ще се усили. Максимална температура на 1200 метра към 21°, на 2000 метра – към 14°.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево. Привечер облачността ще се усили и през нощта против вторник на доста места ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан източен вятър. Максимални температури на въздуха 23-26°. Температурата на морската вода е 21-23°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР