Снимка: БулфотоПремиерът Бойко Борисов, който днес подаде оставка, излиза в

...
Снимка: БулфотоПремиерът Бойко Борисов, който днес подаде оставка, излиза в
Коментари Харесай

Борисов излиза в отпуск, имал да върши работа в партията

Снимка: Булфото

Премиерът Бойко Борисов, който през днешния ден подаде оставка, излиза в отпуск. Той разкри,че има работа в партията и би трябвало да приготви положително държавно управление.

Поясни, че ще го замества вицепремиерът Томислав Дончев. Заръча още на следващия ден проектът за възобновяване да бъде импортиран в деловодството на Народно събрание. И се ангажира,че ГЕРБ ще внесе оферти за мажоритарен избор.

" Ако желаят да го одобряват, да го надградят. Ако желаят да си създадат нов проект “, уточни още министър-председателят.

Премиерът Бойко Борисов разгласи, че стартира сериозна работа по подготовката на новото държавно управление, което ще бъде препоръчано от поставените преди всичко от гласоподавателите на състоялия се избор.

" Трябва да дадем визия по какъв начин ще изгледа един нов уравновесен, евроатлантически кабинет. Трябва да свършим работата качествено и да подготвим положително държавно управление ", безапелационен беше Борисов.

Съжалявам откровено, че още в първия ден на новото Народно заседание има излъгани упования и стана ясно, че силата на младежите, искащи по-добър живот, беше употребена, с цел да се намърдат в Народното събрание добре забравени остарели лица. Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов по време на днешното изключително съвещание на Министерския съвет.

Премиерът Борисов подсети, че до неотдавна интензивно се говореше за настояването за мажоритарен избор и отводът от него беше определян като " държавен прелом ".

" Ние ще внесем мажоритарни избори и в случай че желаят, да ги одобряват. Но скърбя, че тези, които години говореха, че това е най-важното, в този момент ще се плъзнат по една популистка повърхност да създадем дотацията на париите един лев и да вкарат цялата политическа класа в ръцете на олигархията, на тези, които във всяко изявление не пропущат да кажат, че са платили митингите ", уточни Борисов.

Министър-председателят обърна внимание, че " новите лица " в Народното събрание в реалност не са по никакъв начин нови, а добре забравени остарели лица и даде за образец Кристиан Вигенин, Атанас Атанасов, Татяна Дончева, Мая Манолова, Корнелия Нинова, Христо Иванов.

" Възхищавам се на младежите, които се бунтуват, които желаят по-добър живот, само че скърбя откровено, че те бяха употребявани от платените протестъри. Имаше сила, имаше младежи, които фактически желаят да се трансформира страната непрестанно – точно тези хора генерират силата и смяната. Но те бяха употребявани, с цел да може тези остарели муцуни още веднъж да се намърдат в Народното събрание ", посочи Борисов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР