Снимка: БулфотоПремиерът Бойко Борисов коментира темата с машинното гласуване за

...
Снимка: БулфотоПремиерът Бойко Борисов коментира темата с машинното гласуване за
Коментари Харесай

Борисов: Радев гласува 3 минути и 40 секунди с машина. Значи хората трябва да са два пъти по-интелигентни от него

Снимка: Булфото

Премиерът Бойко Борисов разяснява тематиката с машинното гласоподаване за идните парламентарни избори на 11 юли.

" Всеки ден към този момент си задавам въпроса Централната изборна комисия дава ли си сметка, че остава един месец до изборите и че с това машинно гласоподаване на всички места могат да създадат огромен проблем. Слагат си по 2 минути на машина. Никъде не са се наредили хората на опашка, с цел да влизат като на конвейер на двете минути вътре. "

Това разяснява на среща-разговор с млади фрагменти на ГЕРБ от разнообразни райони в страната ръководителят на партията Бойко Борисов и даде образец в президента Радев:

" А и самият Радев - 3 минути и 40 секунди гласоподава. Значи хората би трябвало да са два пъти по-интелигентни от него излиза... Но с цел да не звучи, че го атакувам, ние с Христо Иванов отидохме и си попълнихме хартиена бюлетина, да не се изложим... "

Според Борисов през вчерашния ден ЦИК посочил, че " не могат да си включат една машина ". Той изрази подозрения, че има проект за срутване на изборите и въвеждане на тирания.

Лидерът посъветва младите партийни фрагменти да следват девиза от времето на комунизма " Единство, творчество, хубост " (б.р. - лозунг на асамблеята " Знаме на мира " ), тъй като бил настоящ и през днешния ден.

30-годишният ръководител на общинския съвет на Велинград Любомир Перчинков съобщи, че е от това потомство, което помни какво е било преди ръководството на ГЕРБ и може да направи съпоставяне. Колегите му от други градове също разясниха, че откогато ГЕРБ ръководи, районите им са радикално изменени към по-добро. Казанлък е град на щастието, откогато ръководи кметът на ГЕРБ, уточни млада дама на име Йоана, която бе показана и като майка на трима сина. Няколко от присъстващите в залата споделиха, че ръководството на ГЕРБ е трансформирало наследството от социализма.

Докато онлайн излъчването на срещата към момента течеше, на Борисов бе даде лист с опорки за преди малко завършилия брифинг на финансовия министър Асен Василев:

" Току-що Асен Василев е споделил, че към началото на май бюджетът към този момент има съществени проблеми (...) А на 23 май е споделил изтегляне на нов дълг евентуално няма да се наложи и фискално страната стои добре. "

Борисов наименуван още служебните министри " членове на предизборния щаб на Радев, неизвестно за какво наричани от публицистите служебно държавно управление ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР