снимка БулфотоПредседателят на Народното събрание Ива Митева изпрати поздравителен адрес

...
снимка БулфотоПредседателят на Народното събрание Ива Митева изпрати поздравителен адрес
Коментари Харесай

Ива Митева поздрави гимнастичките: Бъдете здрави

снимка Булфото

Председателят на Народното събрание Ива Митева изпрати приветствен адрес до ансамбъла ни по художествена гимнастика, спечелил олимпийска купа в многобоя. Тя поздравява българските девойки за триумфа и им благодари за страстта, силата и борбеността, с която за следващ път са популяризирали България.

" Гордост и задоволство – това са възприятията, които изпълват сърцата на всички нас. Защото знаем, че този златен орден е чакан дълго, той е плод на неуморни тренировки, ограничения и превъзмогване на компликации ", написа Ива Митева, предава Българска национална телевизия.

" Сигурна съм, че вашият екипен дух и целенасоченост ще бъдат ентусиазъм и образец за младите състезатели. Бъдете здрави и все по този начин непримирими в търсенето на съвършенство и победа ", отбелязва ръководителят на Народното събрание Ива Митева в приветствения си адрес.

 

 
 
Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР