снимка БулфотоПредимно слънчево ще е времето днес в по-голямата част

...
снимка БулфотоПредимно слънчево ще е времето днес в по-голямата част
Коментари Харесай

Посрещаме първия ден на новата 2021 година със слънчево време

снимка Булфото

Предимно слънчево ще е времето през днешния ден в по-голямата част на България. Със стихването напразно сутринта тук-там в низините и котловините видимостта ще е понижена, предизвестяват синоптиците от Национален институт по метеорология и хидрология, съобщи .

Въпреки слабото намаляване на температурите, ще остане по-топло от нормалното за началото на януари.

Максималните температури ще бъдат от 3-4 градуса по високите полета на запад до 10-11 в източните региони, където към момента ще духа до сдържан вятър от юг.

Топло за сезона ще остане и в първите дни на новата година. Предварителните прогнози чакат по-съществена смяна на времето едвам в края на първата десетдневка на месеца.

В неделя облачността бързо ще се усили, в югозападните региони още сутринта ще завали дъжд, а до края на деня тук-там и в останалата част от страната ще превали едва.

В понеделник времето ще е облачно, на доста места с превалявания от дъжд. Повишена възможност за обилни количества има в Югозападна България.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР