снимка БулфотоПред ВМРО има два варианта за предстоящия през април

снимка БулфотоПред ВМРО има два варианта за предстоящия през април ...

Каракачанов: Имаме два варианта за вотаснимка Булфото

Пред ВМРО има два варианта за предстоящия през април парламентарен вот

Към днешната дата американските военни са по-малко от тези през изминалата година. Сътрудничеството между САЩ и България е много важно и за двете страни. Така военният министър и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов отговори на въпроси за съвместните учения между двете страни, предаде новини.бг.

  

Каракачанов коментира и темата за Северна Македония и предстоящите избори:

"Политиците в Скопие трябва да спрат а антибългарското говорене. Те са наивни - мислят, че като се промени правителството на САЩ, някой ни изкомандва за различни действия към Северна Македония", коментира министърът на отбраната. 

"Обсъждаме два варианта за изборите - самостоятелно участие или коалиция във формат "Обединени патриоти". В листите ще имаме и кандидати от гражданската квота. Нито ние сме предлагали на ГЕРБ да се явяваме заедно на изборите, нито те на нас", разкри лидерът на ВМРО. 

"Не си правя сметки за министерски пост в следващото правителство. По-важното е да си довършим мандата", заяви Каракачанов. 

Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на [email protected]. Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на и вижте още в -  .

Прочети тук -

Източник: petel.bg