снимка БулфотоПоставянето на шумни маркировки може да намали с до

...
снимка БулфотоПоставянето на шумни маркировки може да намали с до
Коментари Харесай

Шумните маркировки намаляват с до 40% вероятността от ПТП-та

снимка Булфото

Поставянето на шумни маркировки може да понижи с до 40% вероятността от настъпване на произшествия. Те са изключително значими за предварителна защита на произшествия, свързани с отмалялост или разпръскване на пътя, съгласно проучвания.

Затова условието се включва при създаване на пътни сектори с интензивно придвижване и е толкоз значимо непрекъснато модернизиране и доизграждане на пътната ни мрежа.

Това сподели заместник-председателят на Държавна организация " Безопасност на придвижването по пътищата " Анжелина Тотева по време на XIII Националната конференция по транспортна инфраструктура, съобщи.

" Инвестициите, които изисква пътната сигурност, са в действителност големи, само че би трябвало непрекъснато да се стремим да подобряваме инфраструктурата и да вкарваме повече ограничения за предварителна защита ", акцентира Анжелина Тотева. Тя даде образец и с организацията на работата при ремонт на пътя - при такава активност през последните 10 години животът си са изгубили 16 служащи, а ранените са 94.

За първите 8 месеца на годината откритите нарушавания на скоростта от Пътна полиция са над 600 хиляди

" Поведението на хората е също директно обвързвано с сигурността на придвижването. Затова би трябвало да подхващаме ограничения във всички сфери имащи връзки към нея, включително и повече инфраструктурни решения за усмиряване на скоростта “, сподели още Анжелина Тотева.

Заместник-председателят на ДАБДП прикани и всички строители да не не помнят, че зад статистиката на пътния травматизъм стоят действителни хора и хиляди човешки ориси, да не позволяват никакви взаимни отстъпки и да продължат да се усъвършенстват.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР