Снимка БулфотоПоне осем човека са задържани във Враца за последното

...
Снимка БулфотоПоне осем човека са задържани във Враца за последното
Коментари Харесай

Поне осем човека са задържани във Враца за наркотици за последното денонощие

Снимка Булфото

Поне осем индивида са арестувани във Враца за последното денонощие, поради владеене на наркотици, оповестяват от ОД на Министерство на вътрешните работи.  Вчера, в  12.20ч. в регионалния център е осъществена инспекция на  две престъпно проявени лица, от гр. Враца и от село с.Баурене. В едно от лицата е открита зелена суха листна маса -„ чай “ за пушене, съобщи вести.бг.

В 19.50ч. в чакалнята на жп гара Враца  е осъществена полицейска инспекция на три лица. В едно от лицата, 23-годишен гражданин на село Брусен е открит плик, съдържащ суха зелена листна маса - канабис. Трите  лица са задържани  в районно управление (на МВР) Враца.
Тази нощ, в 00.45 ч. в гр. Враца  е осъществена инспекция на лек автомобил „ Шкода “,  паркиран на улица  в гр. Враца. В колата са открити 5 малолетни лица от гр. Бяла Слатина. При осъществения обиск  в автомобила е открит канабис и електронна везна. Лицата са арестувани в РУ-Враца.  Образувано е бързо полицейско произвеждане.
 
По време на профилирана интервенция по линия „ Противодействие разпространяването на опиати “, в гр. Мездра е осъществена инспекция на 17-годишен гражданин на същия град и 15- годишен гражданин на село Крапец. При осъществените обиски, в двете лица са открити пликчета  съдържащо „ чай “ за пушене.
 
За времето от 20.30 ч. до 21.30 ч. нощес, на територията на село Хубавене е извършена профилирана полицейска интервенция по линия „ Наркотици ”. Извършени ас проверки  в питейни заведения, МПС, региона към учебното заведение. Нарушения не са открити.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР