Снимка: БулфотоПожарникарите в Шумен са били вдигнати на крак да

...
Снимка: БулфотоПожарникарите в Шумен са били вдигнати на крак да
Коментари Харесай

Прегрял двигател вдигна шуменската пожарна на крак

Снимка: Булфото

Пожарникарите в Шумен са били вдигнати на крайник да гасят пожар посред пл. „ Кристал “ към обед през вчерашния ден, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Според очевидците, подали сигнала, на площада е горяло „ Ауди “, което е провокирало и незабавната реакция от страна на огнеборците, написа novini.bg.

Притеснените минувачи, както и търговците от региона, се засуетили обезпокоени, че пожарът, горящ в двигателния отсек на автомобила, може да докара до детонация, вреди и жертви.

Когато пожарникарите пристигнали на място обаче, открили, че от мотора излиза не пушек, а пара и тя е резултат на прегряване на автомобила и последвало изхвърляне на антифриз. С това драмата е била завършена.

В същото време стана ясно, че пишман крадци се оказали некадърни водачи, още веднъж Шумен. От полицията оповестиха, че при тях е подала сигнал 67-годишна жена, оплакала се, че ладата й „ Самара “ е била открадната от паркинг на ул. „ Дедеагач “. Тя съумяла сама да си я открие малко по-късно, съветското возило било зарязано от крадците, откакто се оказало непостижимо за тях да го ръководят и съумели само да катастрофират на ул. „ Индустриална “. Работата по изясняване на случая продължава и е формирано досъдебно произвеждане, само че към този момент е против незнаен причинител.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР