снимка БулфотоПодсъдимият за смъртта на Милен Цветков се прибира у

...
снимка БулфотоПодсъдимият за смъртта на Милен Цветков се прибира у
Коментари Харесай

Кристиан Николов се прибира у дома

снимка Булфото

Подсъдимият за гибелта на Милен Цветков се прибира вкъщи. Кристиан Николов ще бъде под домакински арест и следен посредством гривна. 

Тричленният състав, с ръководител Калин Калпакчиев и членове Весислава Иванова и Величка Цанова, възприема напълно изводите на градския съд, че Николов може да бъде под домакински арест и проследяван посредством електронна гривна, което изключва даже хипотетична опция за отклонение на подсъдимия, съобщи Дарик.

Не е отпаднало обоснованото съмнение за съпричастност към закононарушението, в което е упрекнат.

В същото време заплахата от осъществяване на друго закононарушение е намаляла като интензитет. Затова мярката " домакински арест "  може да обезпечи напълно наличието на Николов и приключването на правосъдния развой, воден против него в първоинстанционния съд.

Николов е със забрана за напускане на страната.

През 2020 година точно на Великден журналистът и ефирен водещ почина в злополука, откакто джип се заби в колата му на светофар в София. Извършените досега експертизи доказваха, че подсъдимият Кристиан Николов е карал с близо 100 км/ч и е имал няколко типа опиати в организма си. Въпреки това юристите му желаеха да бъде освободен с по-лека мярка с няколко съществени претекста.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР