снимка: БулфотоПо-тихо ще е времето в събота, обещават синоптици.Облаци и

...
снимка: БулфотоПо-тихо ще е времето в събота, обещават синоптици.Облаци и
Коментари Харесай

По Черноморието ще се задържи облачно и в събота

снимка: Булфото

По-тихо ще е времето в събота, дават обещание синоптици.Облаци и дъжд ще има единствено на обособени места.

Атмосферното налягане е и ще се задържи близо до междинното за октомври.

През нощта в по-голямата част от страната вятърът ще отслабне, в Източна България ще се задържи сдържан от север-северозапад, там и облачността ще е забележителна и към момента тук-там ще превалява дъжд. Минималните температури ще бъдат сред 4° и 9°. Утре облачността над страната ще е забележителна, тук-там основно в източната половина от страната и планинските региони ще има слаби валежи от дъжд. Ще се задържи прохладно, с сдържан до мощен вятър от северозапад, в източните региони – от север-североизток. Максималните температури ще бъдат сред 13° и 18°.

Над планините облачността ще е забележителна и тук-там ще превалява дъжд, над 1800 м – сняг. Ще духа мощен, по билата и плевел северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 9°, на 2000 метра – към 1°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна и тук-там ще превалява дъжд. Ще духа сдържан до мощен вятър от север-североизток. Максимални температури на въздуха: 14°-16°. Температурата на морската вода е 19°-20°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР