снимка БулфотоПо 3000 лева плаща Медицинския университет в София за

...
снимка БулфотоПо 3000 лева плаща Медицинския университет в София за
Коментари Харесай

Медицинският университет в София плаща по 3000 лева за всяка научна публикация

снимка Булфото

По 3000 лв. заплаща Медицинския университет в София за всяка научна обява, написа.

„ За нас е от извънредно значение да създадем оптимално положителни условия за развиването на младите фрагменти в МУ-София. Тъй като изявленията, нужни за кариерното им израстване, най-често са платени, университетът реши да смъкна финансовата тежест от раменете на младите учени “,посочва  ректорът на МУ- София акад. Лъчезар Трайков, представен от пресцентъра на университета.

Помощта в размер на до 3 000 лева се отпуска за една обява на създател. Финансирането  става  едновременно  за  всяка  една  от  категориите като заявителят би трябвало да е първи създател и в статията  да е посочен  Медицински университет-София като негова месторабота. Списанието, в което ще се разгласява публикацията, би трябвало да е с импакт фактор по световната платформа за цитирания на изявления в региона на науката и изследователската активност Journal Citation Reports.

Процедурата за финансирането на докторантите се осъществя предпочитано в границите на личните бюджети на съответните факултети за съответната бюджетна година, в границите на независимия бюджет на МУ-София.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР