Снимка: БулфотоПилотите на Мегапорт Рейсинг“ Мирослав Ангелов и Георги Гаджев

...
Снимка: БулфотоПилотите на Мегапорт Рейсинг“ Мирослав Ангелов и Георги Гаджев
Коментари Харесай

Мирослав Ангелов и Георги Гаджев спечелиха рали България 

Снимка: Булфото

Пилотите на „ Мегапорт Рейсинг “ Мирослав Ангелов и Георги Гаджев (Skoda Fabia Rally 2 Evo) завоюваха рали „ България “. За Ангелов това е втора победа в най-престижното ни съревнование след триумфа през 2018 година След 16 прави двамата приключиха на 1:10 мин пред Мартин Сурилов и Здравко Здравков с Mitsubishi Lancer Evo 9. Трети останаха Угур Сойлу и Арас Динчер, също с Skoda Fabia Rally 2 Evo, на 3:21 мин. Тандемът на Мегапорт завоюва двете минавания на Синдел и през целия ден не предприе непотребни опасности в петте прави. 

„ Стратегията ни за днешния ден бе да не подхващаме непотребни опасности. Затова на двете минавания на Аладжа манастир внимавахме. Нямаше смисъл при задатък от минута да рискуваме на мокрото трасе, което е доста хлъзгаво. Все отново където имаше аудитория се раздавахме, също по този начин и на суперспециалната права в града. Дори в желанието си да отворя повече един от завоите ударихме леко бордюр. Единственото ни терзание за деня бе на макадама на Синдел, когато заради липса на опит на сходна настилка помислихме, че сме спукали гума, а се оказаха насъбрани дребни камъни в джантата. Затова чакам с неспокойствие участията ни на макадам в чужбина. Радвам се, че стана оспорвано съревнование и има късмет за конспирация в шампионата “, изясни Ангелов след финала. 
Следващият кръг от шампионата е рали Сливен от 10 до 12 юни. Сезонът ще продължи в Твърдица през юли, след което рали Сърбия на 25 и 26 септември и Стари Столици на 9 и 10 октомври. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР