снимка БулфотоПетър Рачков - братът на актьорът Рачков, остава за

...
снимка БулфотоПетър Рачков - братът на актьорът Рачков, остава за
Коментари Харесай

Братът на Рачков оства в ареста

снимка Булфото

Петър Рачков - братът на артистът Рачков, остава за непрекъснато в ареста. Той е упрекнат в владеене на опиати за разпространяване и оказване на опозиция при полицейска инспекция, заяви.

Районната прокуратура изиска най-тежката мярка за неотклонение против Рачков. Престъплението е осъществено на 21 март т.г. в землището на село Дебелт. Братът на известния артист Димитър Рачков се опитал да се измъкне от полицейска инспекция, само че блъснал автомобил на жандармерията и изхвърлил топчета с незнайно вещество. Експертиза по-късно потвърди, че става дума за метаамфетамин.

Петър Рачков е упрекнат и за това, че на посочената дата на два пъти оказал опозиция на полицейски чиновници, пречейки им да извършват служебните си отговорности. При първия от случаите, не се подчинил на подаден звуков сигнал от чиновниците на реда.

Той не спрял управлявания от него автомобил, с цел да избегне инспекция. Използвал заблуждаващи маневри и навлязъл в лентата за насрещно придвижване, с което основал причина за настъпване на пътно-транспортно произшествие. Блъснал застигналия го полицейски автомобил, движейки се на заден ход, след което оказал опозиция при арест – буйствал и бутал полицейските чиновници с ръце.

От прокуратурата напомнят, че обвиненият е осъществил закононарушенията в изпитателния период на присъда, постановена му за разпространяване на наркотични субстанции. Същевременно той е предаден на съд от Окръжна прокуратура Бургас за незаконно държане на високорискови наркотични субстанции, за разпространяване. Разпоредителното съвещание по това дело също бе през днешния ден. На него Петър Рачков отхвърли съглашение с прокуратурата. Той не одобри и разновидността да признае виновност и процесът да мине по реда на съкратеното правосъдно разследване, при което наказването се редуцира с една трета.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР