Снимка: БулфотоПапата е сторил нещо крайно неочаквано по време на

...
Снимка: БулфотоПапата е сторил нещо крайно неочаквано по време на
Коментари Харесай

Папата взе решение, което шокира всички, охраната се видя в чудо

Снимка: Булфото

Папата е сторил нещо извънредно ненадейно по време на визитата си в София. Франциск е тръгнал по авансово начертания маршрут, само че внезапно решил да го промени, с цел да може да се види с повече хора, събрали се точно поради него в столицата, осведоми Нова тв. 

Папа Франциск наруши протокола и беседва с хората, които се бяха събрали на площад " Александър Батенберг ". 

Светият отец поздрави част от формалните лица и по-късно отиде при няколко индивида в инвалидни колички. След това раздаде дребни дарове на деца. Позира и за фотоси. Много българи бутаха децата си, с цел да бъдат погалени по главата от Франциск.

По време на словото си папа Франциск произнесе на български: “Христос Воскресе ”, а хората на площада отвърнаха с: “Воистина Воскресе ”. Множеството приветства Светия отец, след като той сподели, че се е прегърнал с българския патриарх Неофит. 

Близо 10 000 души са се възхитили от постъпката му. 
 

Призивът към жителите, които желаят да участват на обществените прояви, е да се насочат местата, на които те ще се състоят колкото се може по-рано, контролните пунктове имат подготвеност за инспекции 3 часа по-рано от плануваното начало на деянията.

Изискванията са да не се носят обемисти багажи, което би лишило повече време при реализирането на инспекциите. Няма да се позволяват хора в очевидно нетрезво положение и такива носещи огнестрелно и хладно оръжие. За времето на провеждането на мероприятията няма да се позволява потреблението на дронове, с цел да не се заплашва животът и здравето на присъстващите.
 

По рано-днес се появи непотвърдена информация, че мъжът, задържан в близост до КПП-то на ул. „ Г.С.Раковски ”, е носил револвер.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР