Снимка: БулфотоПапа Франциск ще остане още седем дни в болницата.

...
Снимка: БулфотоПапа Франциск ще остане още седем дни в болницата.
Коментари Харесай

Папата ще остане още седем дни в болницата

Снимка: Булфото

Папа Франциск ще остане още седем дни в болничното заведение. Той се усеща добре след интервенция на инфектиране на дебелото черво.

84-годишният богослужител беше признат в болница " Джемели “ в Рим в неделя за планувана интервенция под цялостна анестезия за симптоматична дивертикуларна стеноза на дебелото черво. Франциск " е в положително общо положение, безсънен е ", съобщи представителят Матео Бруни в изказване, добавяйки, че интервенцията е траяла към три часа.

" Очаква се престой от към седем дни, без затруднения ", сподели той.

Седмица по-рано, в навечерието на празника на свети Петър и Павел, Франциск като че ли загатна за идната интервенция, като сподели: " Моля ви да се молите за папата, молете се по специфичен метод. Папата се нуждае от вашите молебствия. "

Понтификът към този момент беше отсрочил своята обща визита за лятото и няма други публични срещи в календара си до неделя, когато той би трябвало да води молитвата Angelus.

Италианският министър председател Марио Драги изпрати на Франциск " пожелания за скорошно излекуване “, до момента в който някогашният папа Бенедикт XVI също се моли за него, съгласно частния секретар на последния Георг Гансвайн.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР