Снимка БулфотоОткакто в КАТ са въведени камерите и таблетите, няма

...
Снимка БулфотоОткакто в КАТ са въведени камерите и таблетите, няма
Коментари Харесай

Няма желаещи за катаджии след въвеждането на камерите и таблетите

Снимка Булфото

Откакто в КАТ са въведени камерите и таблетите, няма искащи за катаджии, 30% са вакантните места. Това разгласи министър-председателят Бойко Борисов във встъпителната си тирада на първия стопански конгрес в Пловдив, заяви Plovdiv24.bg. Тези думи той съобщи в подтекста на поискания от опозицията избор на съмнение към кабинета " Борисов ".

" В момента, в който вкарахме всички електронни носители, от една страна усетихме голямата опозиция на администрацията. Второ, незабавно губим претендентите за работа. 30% са вакантните места в КАТ, откогато въведохме камерите и таблетите, няма искащи за катаджии. 20% са при митничарите, 30% за военнослужещите ", регистрира министър председателят.

Той регистрира също, че пада равнището на на контрабанда на цигари - слиза под 6%. " С това си изяснявам вота на съмнение! С това ли сме нездравословни? ", попита риторично Борисов.

По думите му по времето на служебното държавно управление (за към три месеца - бел. ред.) в държавната хазна е имало събрани със 120 млн. лв. по-малко от акцизи за разлика от в този момент.

По мотив на вота на съмнение министър председателят акцентира, че по време на ръководство от страна на Българска социалистическа партия всички фондове за България биват спирани.

" Не ви ли е необичайно, че когато пристигна Българска социалистическа партия на власт, всички фондове стопират. Те споделят, че това е от ГЕРБ, само че когато ГЕРБ е на власт всички фондове си вървят. България и Гърция имат повече пари от предния програмен интервал. Не споделям, че е поради мен, по този начин се е случило, само че кажете едно " Благодаря ", разяснява още министър-председателят.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР