Снимка: БулфотоОт 14 до 18 часа днес на територията на

...
Снимка: БулфотоОт 14 до 18 часа днес на територията на
Коментари Харесай

Голяма акция на МВР в Пловдив, отнеха книжките на 6 шофьори

Снимка: Булфото

От 14 до 18 часа през днешния ден на територията на Шесто районно управление (на МВР) в Пловдив се организира профилирана полицейска операция по линия " Безопасност на придвижването и защита на публичния ред ", оповестиха одеве от пресцентъра на ОД Министерство на вътрешните работи. И прибавиха:

" В рамките на интервенцията са тествани 108 лица и 48 автомобила. По Закона за придвижване по пътищата са установени 21 нарушавания и са формирани 8 акта.Три от тестваните лица са управлявали коли без предпазни колани, а на четирима са формирани фишове за нарушение на пътни знаци и маркировка, написа plovdiv24.bg.

Два от тестваните коли са били без документи за годишен механически обзор, на шестима души са отнети шофьорските книжки. Съставен е 1 бр АУАН за ръководство без застраховка " Гражданска отговорност ".

В рамките на интервенцията, извършена от чиновници на бранш " Специализирани полицейски сили " на територията на 6 районно управление (на МВР), са открити 13 извършители по Закона за българските персонални документи. Проверени са 21 престъпно проявени лица. Едно лице е било оповестено за общодържавно търсене ".

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР