снимка БулфотоОстава един трети мандат, който ни дели от това

...
снимка БулфотоОстава един трети мандат, който ни дели от това
Коментари Харесай

Радев на консултациите с ДБ: Остава един трети мандат, който ни дели от това да имаме или не правителство

снимка Булфото

Остава един трети мандат, който ни дели от това да имаме или не държавно управление. Това съобщи на консултациите с Демократична България президентът Румен Радев.

„ За повторно в границите на тази конституционна процедура за сформиране на държавно управление, организирам съвещания, заради комплицираната политическа конюнктура в Народно събрание за сформиране на кабинет. Изправени сме пред провокации. Вчера вашите сътрудници от ГЕРБ-СДС потвърдиха решението си да върнат незабавно мандата. Оттук пораства залогът е за третия мандат, уточни президентът, представен от Нова тв. 

„ За да сполучим в третия мандат се желае разговор, компромис и консенсус ", продължи Радев. 

„ Вашата коалиция през цялото време на консултациите в 46-тото Народно събрание е деен фактор в разговора. Вие сте в непрестанен контакт с другите партии. Трябва ли да се промени нещо в метода за договарянията в Народно събрание, тъй че да се откри правилният път, тъй като остава един трети мандат, който ни дели от това да имаме или не държавно управление “, продължи Радев.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР