Снимка БулфотоОнкоболна бе изправена пред Районния съд в Пазарджик заради

...
Снимка БулфотоОнкоболна бе изправена пред Районния съд в Пазарджик заради
Коментари Харесай

Съдят онкоболна за стрък канабис в цветната леха. Ето цялата история

Снимка Булфото

Онкоболна бе изправена пред Районния съд в Пазарджик поради открит в двора й филиз канабис. Обвиняемата отхвърли предложеното й от прокуратурата съглашение, като съобщи, че е почтена.

 

Пред магистратите дамата описа, че още при откриването на растението знаела какво е, оповестява " Пазарджишка Марица ". Било сред цветята в градината, само че оплетените за тях мрежи й пречели да го отскубне. Само го окастрила и желала да го изхвърли. Контейнерът обаче бил претъпкан, а не желала да се вижда и да мирише. Затова го оставила у дома на портмантото с желание да го хвърли по-късно. 

Тогава обаче си напипала нова бучка и схванала, че още веднъж има рак. Тръгнала по лекари и около грижите и паниките не запомнила. Мислите й били ориентирани към това по какъв начин да се избави. Първоначално била подготвена даже да подпише съглашение с прокуратурата, единствено и единствено да си обезпечи време да се бори със болестта, тъй като знаела какво я чака. 

В правосъдната зала дамата не сдържа нервите си и се разплака, до момента в който обясняваше по какъв начин синът й след 17 години взаимозависимост и 7 месеца затвор в този момент е завършил с дрогата и живее с приятелката си. Увери, че той нямал нищо общо нито с растението, нито с откритото топче, за което и служителите на реда били открили, че е остаряло. Обвиняемата прималя на банката, когато описа, че на нейните ръце е и възрастният й татко – лежащо болен диабетик с гангрена.

След отхвърли да подпише съглашението, признавайки по този метод виновност, съдът върна делото още веднъж на прокурора.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР