Снимка БулфотоОкръжният съд в Добрич постанови 40-годишен мъж да влезе

...
Снимка БулфотоОкръжният съд в Добрич постанови 40-годишен мъж да влезе
Коментари Харесай

Затвор за 40-годишен мъж, отвлякъл непълнолетно момиче

Снимка Булфото

Окръжният съд в Добрич постанови 40-годишен мъж да влезе в пандиза за отвличането на малолетно момиче, оповестиха от пресцентъра на институцията, съобщи вести.бг.

``
реклама

Марин И. ще изтърпи една година " отнемане от независимост " при първичен общ режим, откакто съдът е одобрил постигнатото сред него и прокуратурата съглашение.

Мъжът е наказан за това, че на 24 юли 2018 година в съучастничество с 18-годишен юноша е отвлякъл момичето от вкъщи й в село Крушари. Девойката, която принудително е била качена в такси, през целия път се съпротивлявала, плачела и желала да бъде освободена. Малко след отвличането в полицията е бил подаден сигнал за случилото се и потърпевшата е била освободена, показват от съда.

Марин И. до момента има три присъди, като е направил отвличането в изпитателния период на друго негово условно наказание за период от пет месеца. Поради това събитие мъжът ще би трябвало дейно да изтърпи и това наказване. Другият участник в отвличането към този момент е наказан на една година " отнемане от независимост " с три години изпитателен период.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР