Снимка: БулфотоОкръжната прокуратура в Добрич е задържала за срок до

...
Снимка: БулфотоОкръжната прокуратура в Добрич е задържала за срок до
Коментари Харесай

Осъден във Франция мъж се прибра в Добрич. Крие се от полицията и сменя имената си, докато...

Снимка: Булфото

Окръжната прокуратура в Добрич е задържала за период до 72 часа търсен с ЕЗА от прокуратурата във френския град Марсилия. 41-годишният български жител Д.Я. е бил разгласен за търсене като наказан по наказателно произвеждане за сводничество. Френският съд му е наложил 4-годишна ефикасна присъда.

Издирваният Д.Я. е знаел, че има влезнала в действие присъда. Той се е укривал и от българската полиция. Срокът на персоналната му карта е изминал на 16 юли предходната година, само че не се е явил да я възобнови, тъй като знаел, че ще бъде арестуван под стража.

Д.Я. е променял три пъти имената, с които се представял във Франция. ЕЗА е издадена от френските управляващи по имената, които носил до 19 юли 2001 година

В същото наказателно произвеждане, водено в Република Франция, на 4 години отнемане от независимост са били наказани брат му и неговата брачна половинка.

Окръжната прокуратура в Добрич внесе искане в Добричкия областен съд за установяване на непрекъсната мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ по отношение на 41-годишния българин. Предстои произвеждане по допускане на осъществяването на ЕЗА.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР