Снимка: БулфотоОкръжна прокуратура – Бургас предаде на съд Марин А.

...
Снимка: БулфотоОкръжна прокуратура – Бургас предаде на съд Марин А.
Коментари Харесай

Съдят мъж, опитал да убие брат си

Снимка: Булфото

Окръжна прокуратура – Бургас съобщи на съд Марин А. (на 25г.). Той е обвиняем за това, че на 19 юни 2017 година, в град Бургас, направил опит съзнателно да умъртви Красимир С. (негов брат, непълнолетен).

Той го блъснал с крайник в лявата част на главата, при което потърпевшият паднал, удряйки дясната част на челото си в теракотен под, а по-късно още веднъж блъснал потърпевшия с ръка в лявата част на главата, причинявайки му по този начин мозъчна травма, представляваща непрекъснато общо разстройство на здравето, рисково за живота, като действието е останало незавършено заради независещи от дееца аргументи – гибелта на Красимир С. не настъпила заради оказаната му своевременна, квалифицирана и ефикасна здравна помощ- закононарушение по член 115, вр. член 18, алинея 1 от Наказателен кодекс. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура-Бургас, написа novini.bg.

Подсъдимият и потърпевшият живеели в една къща. На горепосочената дата Марин А. използвал алкохол и наркотично вещество – метамфетамин. В един миг двамата се срещнали в къщата и сред тях протекъл къс диалог, при който потърпевшият споделил на Марин А., че e „ надрусан “. Без да каже нищо повече подсъдимият блъснал своя брат с крайник, а след това и с ръка, след което напуснал районна на къщата, която се намира в бургаския кв. „ Победа “.

Окръжен съд – Бургас е насрочил съвещанието си за 20 март 2018 г.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР