снимка БулфотоОчаква се днес тропическата буря Зета“ да достигне късно

...
снимка БулфотоОчаква се днес тропическата буря Зета“ да достигне късно
Коментари Харесай

Посолството ни в САЩ: Зета ще помете американското крайбрежие със 150 км/ч

снимка Булфото

Очаква се през днешния ден тропическата стихия „ Зета “ да доближи късно вечерта крайбрежието на Съединени американски щати в региона сред градовете Ню Орлиънс и Пенсакола като вихър от 1-ва категория. Засегнати ще бъдат елементи от щатите Луизиана, Мисисипи, Алабама и Флорида. Предвижданията са за ветрове със скорост до 150 км/ч и продължителни дъждове, които да доведат до голям брой наводнения, материални вреди и спирания в електрозахранването. Това заяви на фейсбуук страницата си българското посолство в Съединени американски щати.

Ето какво пишат още от посолството: 

Призоваваме всички наши сънародници, които се намират в тези региони, да се преценяват с ситуацията и без закъснение да извършват напътствията на локалните управляващи, включително тези за евакуация.

При нужда от подпомагане, можете да се свържете с Посолството на Република България във Вашингтон на тел.: (202) 387-5770, най-близкото посланичество на всяка друга държава-членка на Европейския съюз или локалните служби на Червения кръст.

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР