Снимка: БулфотоОбвиняемата бивша певица ЛиЛана има повод за радост след

...
Снимка: БулфотоОбвиняемата бивша певица ЛиЛана има повод за радост след
Коментари Харесай

БТВ: Съдът определи най-леката мярка за неотклонение на ЛиЛана

Снимка: Булфото

Обвиняемата някогашна певица ЛиЛана има мотив за наслада след решение на съда през днешния ден.

Специализираният углавен съд дефинира през днешния ден най-леката мярка за неотклонение " подписка " на  обвинената Лиляна Деянова, известна като  певицата Лилана , съобщи bTV.

Тя е под домакински арест от август , когато съдът реши, че няма съображение да бъде държана под стража. Прокуратурата ще апелира днешното решение за по-лека мярка за неотклонение по отношение на Деянова.

ЛиЛана бе  арестувана в края на април по обвиняване за участие в проведена незаконна група и злоупотреби с еврофондове, написа topnovini.bg. 

Според прокуратурата няколко фирми, следени от нея, са усвоявали средства по европрограми, като садекларирали покупка на един и същ програмен продукт от юридическо лице, записано в чужбина, което не е осъществявало комерсиална активност. Обвинения са повдигнати и на брат ѝ - бийтбоксърът  Александър Деянов-Скилър , както и съдружника ѝ  Мартин Димитров .

Освен това Деянова е обвинена за заплашване на служебни лица от Агенция " Пътна инфраструктура ", а прокуратурата я проверява и за трето закононарушение - обявление на погрешни данни, в резултат на което са получени средства от европейските фондове. За това закононарушение е повдигнато обвиняване и на бившата дуетна половинка на Деянова -  Ася Йочева , напомня " Сега ".

Според   Деянова всички обвинявания против нея са несъстоятелни. Тя е на мнение, че процесът против нея и Георгиев е принуда, както и че те са  заложници, а не обвинени.  Една от главните тематики при разпита на певицата бе  връзката ѝ с бизнесмена-изгнаник Васил Божков, който сега се намира ав Дубай.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР