Снимка БулфотоОбвиненията към мен са доста несъстоятелни.Това обяви лидерът на

...
Снимка БулфотоОбвиненията към мен са доста несъстоятелни.Това обяви лидерът на
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Поканих българите да празнуват Великден. Ако за това се преследват хората, държавата не отива на добре

Снимка Булфото

Обвиненията към мен са много несъстоятелни.

Това разгласи водачът на Атака и общински консултант Волен Сидеров откакто напусна 3 районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи в столицата.

Според него задържането му е без съображение, написа flashnews.bg .

„ През цялото време не получих никакъв документ за какво Конституцията споделя, че никой не може да бъде арестуван без право на съображение. Чак в този момент на излизане бях осведомен. Не споделям нищо против чиновниците тук, те извършват своите отговорности, държат се вежливо, културно “, описа той.

Действително поканих българите да честват Възкресение като най-големия празник. Ако за това хората са преследвани, би трябвало да се намерения накъде отива страната, съобщи Сидеров.

„ Това е тематика, по която да се замислят нашите държавници. Аз чакам отговори от тримата огромни – президентът Радев, министър председателят Борисов, ръководителят на Народното събрание Караянчева. Да кажат редно ли е това, което става, може ли за изказано мнение по малкия екран за най-светлия християнски празник човек да бъде задържан, унизен с укриване на обвинявания. Това е значим въпрос, тъй като през днешния ден съм аз – на следващия ден някой различен “, сподели още той.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници! Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите. Преценете дали материала търси сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Запомнете: Има неистини, има проклети неистини, само че има и статистика!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Пе
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР