Снимка БулфотоНяма да крия, че съм възложил и за армията

...
Снимка БулфотоНяма да крия, че съм възложил и за армията
Коментари Харесай

Борисов даде надежди на армията и полицията за повече пари! Преимерът прогнозира 4% БВП до края на годината

Снимка Булфото

Няма да укривам, че съм упълномощил и за армията и полицията да се създадат планове какво бихме могли в допълнение в новия бюджет да създадем, тъй като те бдят за нашата сигурност. Това сподели министър председателят Бойко Борисов на конференция в Министерски съвет по отношение на плануваните вложения за подобряването на просветителната инфраструктура в страната, написа Пик.

„ Вярно е, че доста браншове упорстват за повече пари, само че ще го решим и този въпрос. Но към просветителната инфраструктура и учителите изпълняваме прецизно освен всяко заричане, само че и програмата, която сме заложили. А то ще даде резултат. Догодина или до края на годината ще създадем пътя Асеновград-Пловдив и хората ще му се радват незабавно. А това, което вършим през днешния ден, ще му се радвамe след 10-12 години. Сигурен съм, че освен ще се изплати в идващите десетилетия, само че и за родителите, и за учениците ще бъде добър знак “, съобщи министър председателят Борисов. 

Той акцентира, че от 15 септември въз основата на това, че са употребявани всички запаси на страната, както е дадено, с цел да се вкарат децата в учебно заведение, има над 3000 деца, които са записани да учат. „ Това е една междинна община. Всичко това да остане без работа, необразовано? Така че на всички, които взехте присъединяване за това по районите, желая особено да им благодаря и да не считаме, че като сме ги завели, сме си свършили работата. Трябва всекидневно да се следи “, означи още министър председателят. „ Даваме милиарди, с цел да внасяме чужденци да работят, вместо да си вложим напъните и да накараме тези хора да работят. Никой не им е задължен “, добави той. 

„ Разбира се, че може да е останало някое учебно заведение или детска градина, които да са в тази стратегия, само че и следващата година живот и здраве продължаваме със същото движение “, уточни още министър председателят Борисов, като добави, че би трябвало да се направи по този начин, че и районната, и просветителната инфраструктура да се движат в синхрон. По думите му брутния вътрешен артикул на страната до края на годината ще стигне до 4%. „ Няма да укривам, че съм упълномощил и за армията и полицията да се създадат планове какво бихме могли в допълнение в новия бюджет да създадем, тъй като те бдят за нашата сигурност “, сподели още Борисов. 

„ Приходните организации рапортуват, че се движим в проект със събираемостта. Висок проект сме им заложили тази година, ще се оправят, тъй че се надявам в идващите 10-15 дни да подскажем и на другите какво ще вършим “, сподели още министър председателят. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР