снимка БулфотоНяколко членове на Има такъв народ от Монтана напуснаха

...
снимка БулфотоНяколко членове на Има такъв народ от Монтана напуснаха
Коментари Харесай

Тошко Йорданов за напусналите партията на Трифонов: Всеки може да бъде предател по желание

снимка Булфото

Няколко членове на " ИТН " от Монтана напуснаха партията. " В последна сметка това са свободни хора, те са пристигнали по избор, тръгнали са си по избор, съобщи Тошко Йорданов, съобщи.

" Ще кажа нещо, тъй като ми писна. Става дума за това, което стана в Монтана, за петимата, които напуснаха партията, което е обикновено. Нищо ненормално няма в това едни хора да влязат, други да излязат. Има доста волни импровизации по тематиката, само че истината е следната: Тези петимата бяха докарани от Росица Кирова, онази Росица Кирова от Видин, която първо беше при нас, ходеше да вика на площада против Бойко Борисов " Мутри вън ", по-късно му влезе в джипа и сега е лидер на ГЕРБ от Видин “, сподели сценаристът.

„ Та, тази жена докара тези петимата. Когато Росица направи това нещо, ние имахме прям диалог с тях: Пичове, в случай че сте тука поради Росица, всеки е свободен да прави както желае. „ Не ", споделиха те, " Ние сме за идеята, ние сме за концепцията, няма значение какво е направила Росица ", добави Йорданов.

„ После видяхте какво стана. В последна сметка това са свободни хора, те са пристигнали по избор, тръгнали са си по избор. Всеки може да бъде изменник по избор. Това е негово право ", сподели с оскърбление зам. ръководителят на партията „ ИТН “.

Водач на листата за депутати в Монтана на партията на Слави е Пламен Абровски, юрист, специализирал в използването на европейското законодателство, обвързвано с реализирането на Общата селскостопанска политика в Европейски Съюз. От 2010 до 2015 година той е представител на земеделското министерство в непрекъснатото посланичество на  България в Брюксел.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР